Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

Η ζωή μετά απο μια Γανοθεραπεια.Διαδικασία Θεραπείας με Ganoderma

ad300
Advertisement
Ζούμε σε ένα περιβάλλον γεμάτο με πολλά είδη τοξινών, τα οποία επηρεάζουν την υγεία μας μέσω
της τροφής, του ύδατος και του αέρα, «παίζοντας» χάος με το «Ανοσοποιητικό μας Σύστημα», τον  Φυσικό Θεραπευτή.
Τα δομικά στοιχεία του σώματός μας είναι τα κελιά. Το ανθρώπινο σώμα είναι μια οργανωμένη συσσώρευση τρισεκατομμυρίων κυττάρων. Κάθε κύτταρο, σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή, εκτελεί σχεδόν ένα εκατομμύριο λειτουργίες, οι οποίες κατηγοριοποιούνται κυρίως ως χημικές και ηλεκτρικές δραστηριότητες. Όσο ένα κύτταρο είναι υγιές είναι ικανό να εκτελεί τις λειτουργίες του σε ένα βέλτιστο επίπεδο. Όταν οι τοξίνες αρχίζουν να συσσωρεύονται στα κύτταρα, οι κυτταρικές δραστηριότητες αρχίζουν να επηρεάζονται. Σε μια χρονική περίοδο, επιτυγχάνεται ένα «στάδιο» όταν τα κύτταρα δεν είναι σε θέση να εκτελέσουν τις κανονικές λειτουργίες τους οδηγώντας στην δυσλειτουργία του οργάνου στο οποίο ανήκουν, με αποτέλεσμα την ασθένεια αυτού του οργάνου.
Η δράση του Ganoderma lucidum βρίσκεται στο κυψελοειδές επίπεδο. Προσδιορίζει τα νοσούντα κύτταρα (σάρωση), απομακρύνει τις τοξίνες (αποτοξίνωση), ρυθμίζει και ομαλοποιεί τις ηλεκτρικές και χημικές δραστηριότητες που οδηγούν στην αποκατάσταση και την αναγέννηση των κυττάρων.
Με αυτήν την κυτταρική επισκευή και αναγέννηση που επιτυγχάνεται, ο «Φυσικός Θεραπευτής του οργανισμού», το ανοσοποιητικό σύστημα  γίνεται πλήρως λειτουργικό (διαμορφωμένο) και αναλαμβάνει τη Διαδικασία Θεραπείας του σώματος.

Όταν ένα άτομο που πάσχει από κάποια διαταραχή της υγείας του,..ή από ασθένεια και αρχίζει να καταναλώνει προϊόντα με Ganoderma, μαζί με οποιαδήποτε συνταγογραφούμενα φάρμακα, λαμβάνει χώρα κυτταρική σάρωση, αποτοξίνωση, ρύθμιση, επισκευή και αναγέννησητου σωματος. Η όλη διαδικασία, κατά μέσο όρο, διαρκεί περίπου 1 έως 3 χρόνια, ανάλογα με πολλούς παράγοντες, δηλαδή το φορτίο τοξινών στο σώμα, τη διαταραχή στην κυτταρική λειτουργία, και κυρίως, την κατάσταση του νου ή τη στάση του ασθενούς στην ζωη,αγχος,στρες,και ψυχολογικες διαταραχες.
 Μόλις επιτυγχάνεται η διαδικασία της κυτταρικής επισκευής και αναγέννησης, ο ασθενής ανακτά την χαμένη του υγεία αμεσα.

 Εάν ένα άτομο καταναλώνει τακτικά προϊόντα Ganoderma, ως καθημερινό συμπλήρωμα διατροφής, η αποτοξίνωση πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση και μπορεί να απολαμβάνει μια ζωη γεματη υγεία.
Share This
Previous Post
Next Post

Pellentesque vitae lectus in mauris sollicitudin ornare sit amet eget ligula. Donec pharetra, arcu eu consectetur semper, est nulla sodales risus, vel efficitur orci justo quis tellus. Phasellus sit amet est pharetra

0 σχόλια:

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ