Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Γανόδερμα.Ενα αγαπημένο δώρο Θεού γιά τούς ανθρώπους.

ad300
Advertisement
Το  γανόδερμα ή ganoderma  lucidum χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του
ιδιότητες, χρήσιμες ιδιαίτερα για την στήριξη του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Το κορυφαίο Προσαρμογόνο Βότανο ΓανόδερμαΥποστηρίζει τον Οργανισμό με:
Ισχυρή Αντιοξειδωτική & Αντιφλεγμονώδη Δράση
Είναι Ανοσοδιεγερτικό και Ανοσοτροποποιητικό
Εξισορροπεί και Ενισχύει το Ανοσοποιητικό Σύστημα
Προτρέποντας μια Ενδογενή Αντίδραση
Ενισχύει τη Φυσική Άμυνα του Οργανισμού
Χωρίς Παρενέργειες ή τυχόν Αλληλεπιδράσεις με συμβατική ιατρική αγωγή (βασική προϋπόθεση να καταναλώνεται γανόδερμα φαρμακευτικής καθαρότητας στη σωστή δοσολογία*)
Η υπερτροφή γανόδερμα συμβάλλει στην ενεργοποίηση των μακροφάγων, κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος που ονομάζονται «κύτταρα φυσικοί φονείς» λόγω του ότι φαγοκυτταρώνουν (καταστρέφουν) παθογόνες καταστάσεις του οργανισμού. Επίσης  :
Παράγουν ουσίες που ονομάζονται κυτοκίνες, οι οποίες με τη σειρά τους ρυθμίζουν τις διεργασίες ανοσοεπιτήρησης κατά του όγκου.
Ξυπνήστε τη φυσική άμυνα του οργανισμού με τη φυσική υπερτροφή Γανόδερμα
Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι τα προσαρμογόνα βότανα ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Ωστόσο, τα προσαρμογονα βοτανα έχουν χρησιμοποιηθεί επί χιλιάδες χρόνια για έναν λόγο: Οι θεραπευτές του παρελθόντος γνώριζαν αυτά τα βότανα και τα χρησιμοποιούσαν συχνά. Τώρα είναι στο χέρι μας να ανανεώσουμε και να διευρύνουμε αυτή τη γνώση.

Τα προσαρμογονα βοτανα δεν είναι καινούρια, απλά είναι καινούρια για πολλούς από εμάς.
Οι θεραπευτές του παρελθόντος γνώριζαν αυτά τα βότανα και τα χρησιμοποιούσαν συχνά. Τώρα είναι στο χέρι μας να ανανεώσουμε και να διευρύνουμε αυτή τη γνώση.Στην Ελλαδα οι προγονοι μας ..ηξεραν τα παντα σχετικα με τα προσαρμογονα βοτανα,,,Οι νεοελληνες...ειναι ακομη... σε "νηπιακη κατασταση"....

ganoderma
Share This
Previous Post
Next Post

Pellentesque vitae lectus in mauris sollicitudin ornare sit amet eget ligula. Donec pharetra, arcu eu consectetur semper, est nulla sodales risus, vel efficitur orci justo quis tellus. Phasellus sit amet est pharetra

0 σχόλια:

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ